FAR/PZU family

Fake Ally Runners & Ponurzy Żniwiarze Union

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-11-22 23:18:31

Fercik

Założyciel FAR - Just L.A.M.E.

4157672
Call me!

Fercik

Bry!

Większość z Was wie o mnie już zbyt dużo, więc cóż tu przeciągać...

Na SP od: 2007-10-16 14:21:11
(wcześniej grałem przez pół roku ale bez większych osiągnięć, ale zrezygnowałem przed otwarciem PL3)

W FAR od początku do końca wojak, czasem maniakalny (ehhh te 96h (gu) za aktywność).
Jednak moja ranga mówi sama za siebie. Cczasem jestem "FAR away..." w krainie snów, co skutkuje określeniem "Just L.A.M.E. ^^". Ale co nas nie zabije to nas wzmocni!

Stworzyłem FAR: 24.02.08

Chwilowo brak jaśniejszych planów, jednak w miarę ich pojawiania się będę dozował info w odpowiednich (wedle mojego uznania) dawkach.

Stałe miejsce zamieszkania: Olkusz (choć staram się unikać rodzinnych stron - ach rodzina...)

Odpowiadam chętnie na wszelkie pytanie dotyczące zarówno mojego życia intymnego (verus, nihil złaźcie z mojej gumowej lalki!!!), SP o ile posiadam takową wiedzę (H(eg)ouston we got a problem...), moich odchyłów (niestety nie jest możliwe stworzenie monitora/klawiatury/myszki z pluszu, co utrudnia mi znalezienie bezpiecznego dla mnie miejsca do grania w SP), używek (fajki w końcu rzucę, ale fajki pokoju never!), zainteresowań (oj ciężką mam nogę za kółkiem...).

Na koniec mała prośba... Nie bluzgać mi tu, bo zbananuję! ^^

http://img152.imageshack.us/img152/7060/sygnadf0.png

Stopka forum

RSS