Fake Ally Runners & Ponurzy Żniwiarze Union
Bry!
Większość z Was wie o mnie już zbyt dużo, więc cóż tu przeciągać...
Na SP od: 2007-10-16 14:21:11
(wcześniej grałem przez pół roku ale bez większych osiągnięć, ale zrezygnowałem przed otwarciem PL3)
W FAR od początku do końca wojak, czasem maniakalny (ehhh te 96h (gu) za aktywność).
Jednak moja ranga mówi sama za siebie. Cczasem jestem "FAR away..." w krainie snów, co skutkuje określeniem "Just L.A.M.E. ^^". Ale co nas nie zabije to nas wzmocni!
Stworzyłem FAR: 24.02.08
Chwilowo brak jaśniejszych planów, jednak w miarę ich pojawiania się będę dozował info w odpowiednich (wedle mojego uznania) dawkach.
Stałe miejsce zamieszkania: Olkusz (choć staram się unikać rodzinnych stron - ach rodzina...)
Odpowiadam chętnie na wszelkie pytanie dotyczące zarówno mojego życia intymnego (verus, nihil złaźcie z mojej gumowej lalki!!!), SP o ile posiadam takową wiedzę (H(eg)ouston we got a problem...), moich odchyłów (niestety nie jest możliwe stworzenie monitora/klawiatury/myszki z pluszu, co utrudnia mi znalezienie bezpiecznego dla mnie miejsca do grania w SP), używek (fajki w końcu rzucę, ale fajki pokoju never!), zainteresowań (oj ciężką mam nogę za kółkiem...).
Na koniec mała prośba... Nie bluzgać mi tu, bo zbananuję! ^^